Za nami Walne Zebranie Delegatów Stoczniowca

2016-06-06 22:52:45

Wiemy, kto pokieruje pracami Klubu w latach 2016-2020. Zgodnie z wolą delegatów prezesem GKS Stoczniowiec będzie ponownie Marek Kostecki. Byłego hokeistę, członka zarządu Gminy Miasta Gdańsk oraz miejskiego radnego na szefa klubu wybrano jednogłośnie.

Walne Zebranie Delegatów zdecydowało, że w zarządzie klubu znajdą się ponadto: Jolanta Zalewska (skarbnik klubu), Maciej Turnowiecki (zastępca prezesa klubu i wiceprezes do spraw hokeja na lodzie), Aleksander Gosk (wiceprezes do spraw łyżwiarstwa figurowego), Władysław Łęczkowski (wiceprezes do spraw łyżwiarstwa szybkiego), Błażej Jenek (wiceprezes do spraw curlingu) oraz Janusz Biesiada (wiceprezes do spraw piłki siatkowej).

W skład komisji rewizyjnej wybrano Piotra Woźniaka, Wiktora Klisza oraz Bartłomieja Szczypczyka.

Ważne
UWAGA! ZMIANY W FUNKCJONOWANIU SZKÓŁEK 27.11 i 5.12

GKS Stoczniowiec informuje, że w dniu 27 listopada 2021 roku zostają odwołane zajęcia szkółki łyżwiarstwa.

OGÓLNODOSTĘPNE ŚLIZGAWKI W DNIACH 04-05.12.2021 ROKU

Godziny ogólnodostępnych ślizgawek w dniach 04-05.12.2021

ZNANY JEST JUŻ TERMIN ŚLIZGAWEK W HALI OLIVIA

Rusza zimowe szaleństwo w Olivii! Już od 09 października wszyscy chętni znów będą mogli pojeździć na łyżwach. Ślizganie w jednym z najbardziej kultowych obiektów Gdańska w tym sezonie potrwa do końca marca 2022 roku.

GDAŃSK WSPIERA HOKEISTKI STOCZNIOWCA

Miasto Gdańsk podpisało nową umowę promocyjną z klubem GKS Stoczniowiec. Porozumienie dotyczy drużyny seniorek gdańskiego Klubu, które występują w PLHK i w nadchodzącym sezonie bronić będą tytułu wicemistrzyń Polski.

ZAPRASZAMY NA SZKÓŁKI HOKEJA ORAZ ŁYŻWIARSKĄ

Zapraszamy dzieci do lat 12 na szkółki hokeja na lodzie, łyżwiarstwa figurowego i short track. Zajęcia hokejowe odbywać się będą małej Hali Olivia, z kolei lekcje z zakresu łyżwiarstwa łyżwiarstwa szybkiego i figurowego  prowadzone będą w dużej Hali.

ENERGA WSPIERA NAJMŁODSZYCH HOKEISTÓW GKS STOCZNIOWCA

Energa z Grupy ORLEN będzie współpracować z klubem GKS Stoczniowiec. Koncern wesprze w szczególności szkolenia zawodników z roczników 2010-2012, którzy grają w hokeja w kategorii „żak młodszy”.

PROFILAKTYKA UZALEŻNIEŃ Z GKS STOCZNIOWIEC

W 2021 roku zaplanowano szereg spotkań oraz szkoleń dla zawodników i zawodniczek Stoczniowca właśnie z zakresu profilaktyki uzależnień. Poprzez sport oraz organizację czasu wolnego promowana będą nie tylko zimowe dyscypliny związane z naszym Klubem, ale również zdrowy tryb życia i aktywność fizyczna. Przeszkoleni trenerzy przekażą informacje na temat negatywnych skutków sięgania po różnego rodzaju używki, głównie alkohol oraz narkotyki.

HARMONOGRAM ZAJĘĆ NA LODOWISKACH HALI OLIVIA

Jak wygląda plan zajęć na obydwu taflach lodowych Hali Olivia w nadchodzącym czasie? Poniżej prezentujemy, ułożony na każdy dzień tygodnia, grafik zajęć dla sportowców „zawodowych” zgodnie z obowiązującymi przepisami.

GKS STOCZNIOWIEC POSZUKUJE PRZYSZŁYCH MISTRZÓW

Wystartowała Wyższa Szkoła Jazdy Szybkiej dla dzieci, a w ślad za nią nabór najmłodszych adeptów łyżwiarstwa do Klubu. To znakomita okazja do rozpoczęcia przygody z lodowymi dyscyplinami sportu, tym bardziej, że koordynatorami projektu są -były reprezentant Polski w short tracku, Rafał Grycner oraz trener Filip Kostecki.

UWAGA! ZMIANA NUMERU RACHUNKU BANKOWEGO

Informujemy, że zmienił się nasz numer rachunku bankowego. Uprzejmie prosimy, aby dokonywać płatności już na nowy numer. Wszystkie dokumenty księgowe są wystawiane z aktualnym numerem konta.

Polski zwizek Hokeja na Lodzie      Polski Związek Curlingu  Po