List otwarty o wsparcie pomorskiego hokeja!

2017-06-02 13:34:35

Zarząd Pomorskiego Okręgowego Związku Hokeja na Lodzie skierował apel do władz samorządowych, wojewódzkich oraz przedstawicieli pomorskiego biznesu o zainteresowanie i wsparcie jednej z najbardziej popularnych i widowiskowych dyscyplin sportu, jaką jest hokej na lodzie. „Potrzebne jest długofalowe, strategiczne zaangażowanie” – napisał w imieniu całego środowiska Pomorza Maciej Pachucki, prezes POZHL.

Poniżej przedstawiamy treść oświadczenia.

Ważne
GDAŃSK WSPIERA HOKEISTKI STOCZNIOWCA

Miasto Gdańsk podpisało nową umowę promocyjną z klubem GKS Stoczniowiec. Porozumienie dotyczy drużyny seniorek gdańskiego Klubu, które występują w PLHK i aktualnie walczą w półfinale Mistrzostw Polski.

EKSTRA ŚLIZGAWKI NA LODOWISKU W HALI OLIVIA

GKS Stoczniowiec przygotował zimowy prezent dla dzieci i dorosłych. Zajęcia w jeździe na łyżwach szczelnie wypełnią nie tylko soboty i niedziele lutego, ale również cały okres ferii zimowych. W sumie czekają nas blisko dwa tygodnie dodatkowej zabawy na lodzie.

ZNAMY LUTOWE TERMINY SZKÓŁEK ŁYŻWIARSKIEJ I HOKEJOWEJ

Ważna informacja dla wszystkich miłośników jazdy na łyżwach, a przede wszystkim rodziców i opiekunów dzieci, chętnych do udziału w zajęciach łyżwiarskich i hokejowych. Zachęcamy do zapoznania się z harmonogramem zajęć w miesiącu lutym.

UWAGA! ZMIANA NUMERU RACHUNKU BANKOWEGO

Informujemy, że zmienił się nasz numer rachunku bankowego. Uprzejmie prosimy, aby dokonywać płatności już na nowy numer. Wszystkie dokumenty księgowe są wystawiane z aktualnym numerem konta.

Polski zwizek Hokeja na Lodzie      Polski Związek Curlingu  Po